Aircoservice

De airco zorgt ervoor dat u comfortabel en ontspannen achter het stuur zit. Doordat de temperatuur in uw auto aangenaam is, blijft u alert en geconcentreerd. Daarnaast zorgt de airco dat uw ramen niet beslaan. Om te zorgen dat de airco goed blijft werken is het belangrijk om deze regelmatig te laten controleren.

 

Een airco kan zijn werk goed doen dankzij het koudemiddel in het systeem. Bij normaal gebruik verliest het systeem 10% van het koudemiddel per jaar. Een airco zal na verloop van tijd dus steeds iets minder gaan koelen. Het koudemiddel in het aircosysteem heeft ook als functie om alle draaiende onderdelen te smeren. Wanneer er teveel koudemiddel ontsnapt zal het systeem drooglopen. Het gevolg is dat er dure reparaties nodig zijn. Dit voorkomt u met regelmatig onderhoud aan de airco.

Aircoservice beurt

Heeft u het gevoel dat uw airco niet meer goed koelt? Kies dan voor de aircoservice beurt. Het koudemiddel van uw airco wordt vervangen en voordat deze opnieuw wordt afgevuld, wordt het systeem gecontroleerd op lekkages.

 

Aircofresh behandeling

Ruikt u een vreemde lucht als u de airco aanzet? Kies dan voor de aircofresh behandeling. Uw aircosysteem wordt gereinigd zodat u vervolgens weer kunt genieten van een frisse airco.

 

Wilt u weten of uw airconditioning nog goed werkt? Dan kunt u altijd eens langs rijden voor een gratis AircoCheck!

aircoservice 2.jpg